Velkommen til vårt nye hjem!

Forfatter
Stian Johansen
Publisert dato

Kontoret i Torggata 1 er flyttet til Kongens gate 2.

Tiden i Torggata forbi

Etter flere gode år i Torggata 1, har vi nå flyttet all virksomhet i Oslo til Kongens gate 2. Vi har ikke flyttet langt, men endringene er store; tre cellekontorer har blitt til et stort, åpent landskap, i tillegg til et stort møterom, to mindre kontorer og eget kjøkken! Endelig kan vi si at vi står helt på egne ben, nå som vi ikke lenger er del av et kontorfellesskap. Til alle som har vært en del av dette: tusen takk for samværet!

Organisasjonen vår har vært i vekst helt siden oppstarten i 2009, og det skulle ikke mer enn én ny ansatt til i 2016 før Torggata ble et lite hakk for lite. Nå har vi plass å vokse i!

Store muligheter

Foruten stor plass og flott tregulv, har vi nå muligheten til å tenke nytt og kreativt rundt hva vi kan tilby de menneskene vi jobber for. Det tok vel ikke lenger tid enn fem minutter inn i første befaringsrunde før den ene ideen etter den andre ble trukket opp av hatten.

Først må vi imidlertid få alt på plass. Det er vi i full sving med, så det er hektiske dager på kontoret – vi skal tross alt holde normalt aktivitetsnivå på toppen av det hele. Noe som er helt sikkert, er at vi går en utrolig spennende tid i møte!