Ønsker du å hjelpe oss med å gi best mulig hjelp til andre?

Som frivillig her vil du få mulighet til å utforme din egen rolle, basert på erfaringer og ønsker du har. Vi jobber aktivt med både å forbedre og fornye oss, og tror den beste måten å gjøre det på, er å få deg med på laget!

Frivillig arbeid hos oss kan være mye forskjellig. Kanskje vil du chatte med de som kontakter oss hver uke, eller lede en gruppe unge i aktivetsgrupper? Eller hva med å ha én til én-samtaler over video? Eller har du til og med noen strålende ideer vi ikke har tenkt på enda?

Sammen med deg finner vi ut hva som funker best. Det er viktig for oss å kunne tilby så mange og varierte oppgaver som mulig, og det skal være enkelt å være frivillig hos oss.

Vi synes at de vi jobber for fortjener det beste fra oss – og det beste vi har er frivillige!

Her kan du lese mer om de ulike frivilligrollene våre:

Ønsker du å bli frivillig?

Vi trenger gode mennesker som kan fungere som samtalepartnere og støttespillere som kan hjelpe oss med å lytte, bekrefte og veilede barn, ungdom og unge voksne som opplever foreldres rusbruk som problematisk.

Hvis dette er noe for deg, fyll inn skjemaet under! Du hører fra oss i løpet av kort tid og vi finner sammen ut av hvilken frivilligrolle som passer best.

Du kan også melde deg direkte på skolering, hvis du allerede vet hva du vil. Se datoer for kommende skoleringer i bunnen av siden.

Bli frivillig

Ved å fortsette godkjenner du vilkårene for bruk av tjenesten og bekrefter at du har lest personvernerklæringen

Kommende skoleringer

15. - 17. september 2024 Skolering gruppeleder

Skolering for gruppeledere til grupper i Østfold foregår over tre dager i våre lokaler i Nydalen i Oslo. Vi dekker reise og opphold for de som trenger det.