Chat med oss om det du har på hjertet. Helt anonymt.

Vi sitter klare for å prate, og det eneste vi får vite om deg er det du selv velger å fortelle.

Trenger du akutthjelp eller er bekymret for noen under 18 år kan du ta kontakt med alarmtelefonen på 116 111.

I 2017 kom rapporten «Når lyset knapt slipper inn», som er forskning på chatten vår – sjekk ut! Bare husk at kontaktinformasjonen i rapporten er utdatert.

Anonymitet og meldeplikt

Hos oss er du helt anonym så lenge du ikke forteller oss hvem du er. Vi kan ikke vite hva du heter, hvor du bor eller hva IP-adressen din er. Om du forteller oss hvem du er, er under 18 år og lever i en situasjon som er farlig for deg, har vi plikt til å si ifra til politi eller barnevernet, så de kan hjelpe deg. Hvis vi føler vi bør si ifra til politi eller barnevern, vil vi snakke med deg om dette før vi melder til noen. Vi kan ikke melde til barnevernet om du ikke har fortalt oss hvem du er.

Avtale mellom deg og oss

For at vi kan sørge for at chatten er helt anonym og samtidig følger norsk lov har vi laget en «brukeravtale». Den gir informasjon om dine rettigheter og organisasjonens plikter og rettigheter.

Samtalene blir lagret hos oss, men de lagres helt anonymt. Samtalene blir lagret hos oss fordi vi bruker dem til å bli enda flinkere til å prate med og hjelpe de som logger seg på chatten. Vi bruker også loggene til å forske på hva som er viktig for barn og unge. De som jobber i organisasjonen er de eneste som kan se de anonyme samtalene i etterkant av samtalene.