Vi tilbyr gratis sommerleir til deg som er mellom 16 og 25 år!

Forfatter
Håkon Lexberg
Publisert dato

Er du mellom 16 og 25 år og har erfaring med foreldre som strever eller har strevd med rus eller psykisk sykdom? Da er det akkurat deg vi ønsker å invitere!

Fra 2. til 6. august skal vi i år innta vakre Strandheim leirsted som ligger på Hurumhalvøya i Asker kommune. Her er det både senger, kjøkken, toaletter, dusj og alt du måtte trenge slik at du ikke skal trenge å tenke på mer enn at du skal ha det gøy.

Vi har også gleden av å kunne si at både mat, overnatting og alle aktiviteter er helt gratis! Vi dekker i tillegg all reise fra Oslo S, og vi kan sannsynligvis også hjelpe deg med å komme deg til Oslo S hvis du skulle ha behov for det.

Vi ønsker å gi deg noen gode minner og opplevelser som forhåpentligvis varer livet ut, og skal blant annet fylle de fem dagene på leirstedet med fart, spenning, hygge, god mat og en rekke ulike aktiviteter.

Skjema for påmelding finner du ved å scrolle deg litt lenger ned på siden.

PS: Det er forresten mulig at det dukker opp noen kjente ansikter i løpet av oppholdet også!

Slik ser Strandheim leirsted ut på en fin sommerdag.

Egen kokk og mange aktiviteter

Vi tar i tillegg med oss en egen kokk slik at vi er sikre på at vi får akkurat den maten vi har mest lyst på. Har du allergier eller andre ønsker knyttet til mat er det viktig å passe på at du melder ifra om dette i påmeldingsskjemaet under denne teksten. I tillegg trenger vi at du oppgir en kontaktperson eller en foresatt i tilfelle det skulle være noe.

Dersom alt går som planlagt kommer sommerleiren til å inneholde følgende aktiviteter: Tusenfryd, klatrepark, bading, grilling, volleyball, kano, vannaktiviteter, kubb, roundnett-turnering og sannsynligvis en del dårlige vitser ved leirbålet på kvelden.

Du trenger forresten ikke å ha noen forkunnskaper for å være med på dette. Vi skal først og fremst ha fokus på sosialt samvær, samt det å heie hverandre frem i ulike aktiviteter! Vi vil også presisere at ingen vil bli tvunget til aktiviteter de ikke har lyst til å være med på, men vi oppfordrer likevel alle til å være med der det skjer.

Gode sommerminner

På idylliske Strandheim like utenfor Oslo er vi sikre på at vi skal få sommerens beste opplevelse sammen.

Avreise fra Oslo S er 2. august kl. 14:00 og vi er tilbake på Oslo S omtrent kl. 13:00 den 6. august.

Når du er påmeldt vil du få mer informasjon om hva du trenger å pakke med deg, samt oppdatert informasjon om selve leiren og reisen.

Så pakk sekken, eller baggen, og bli med! :-)

Har du noen spørsmål kan du kontakte vår generalsekretær Marius Sjømæling ved å sende en mail til marius@barnavrus.no eller ved å ringe 474 79 481.

Påmeldingsfrist er 20. juli, og vi har totalt plass til 18 personer. Derfor kan det være lurt å melde seg på så fort som mulig for å være sikret en plass.

---------------------------------

VIKTIG OPPDATERING 13. JULI: Vi må dessverre melde om at det nå ikke er flere ledige plasser igjen til årets sommerleir.