NRK Super har intervjuet styremedlem Elisabeth

Forfatter
Stian Johansen
Publisert dato

Vi skryter litt av et våre styremedlemmer!

-Jeg var bare 15 år, da foreldrene mine skilte seg og som enebarn ble jeg hovedomsorgsgiver. Jeg gjorde det til min oppgave å kontrollere at mamma hadde det bra, oppmuntre henne til å slutte å drikke og etterse at det ikke skjedde noen ulykker, fortelller hun om oppveksten i en liten kommune i Møre og Romsdal.

-På mange måter ble møtet med Espen og Selma et vendepunkt, som hjalp meg med å klippe de mest destruktive båndene, slik at jeg kunne omprioritere og bruke mer tid på meg selv og det å bygge min egen familie.

Dette er utdrag fra et intervju gjort for Barn av rusmisbrukere – BAR. med vårt fantastiske styremedlem, Elisabeth Gjetøy (29). I intervjuet, som du kan lese her, deler hun av sin historie. Nå, i forbindelse med NRK Supers rusuke, står hun igjen frem med sin fortelling. Les det ferske intervjuet med Elisabeth her!

– Jeg var veldig mye redd husker jeg, for hva som kunne skje. Jeg laget meg ofte nesten mareritt om hva som kunne skje om mamma glemte ting, glemte å slukke lys og sovnet fra sigaretter, sier hun.

Utdrag fra intervjuet med NRK Super

Vi er stolte av deg, Elisabeth!