Vi har vært på tur med våre fantastiske frivillige!

Forfatter
Mia Tåsåsen
Publisert dato

Her i BaR er vi helt avhengig av frivillige for å få tilbudene våre til å gå rundt, og vi er så heldige at vi faktisk har verdens beste frivillige med på laget!

Som takk for den fantastiske jobben de gjør, vil vi gjerne gi litt tilbake når vi kan.

Denne helgen inviterte vi derfor med oss våre frivillige til Klækken, et konferansehotell like ved Hønefoss, med badebasseng, turområder og kakebuffet, for å samles og få litt faglig påfyll, men først og fremst for å bli bedre kjent. Her var vi en god blanding av ferske rekrutter og gamle travere, som alle ønsker å gjøre en forskjell for de som har vokst opp i et hjem preget av rus.

Som frivillig hos oss kan du være chatvert, leder for aktivitetsgrupper, du kan lede videosamtaler eller være en såkalt brukerrepresentant, som representerer oss i brukerråd, på stands eller som foredragsholder.

Sammen har vi hatt masse tid til å spise god mat og spille spill. Vi har avholdt årets julebord, quizmaster Andrea har sørget for påfyll av allmennkunnskap og vi har hatt besøk av Dorthe fra Ennea, som presenterte ni ulike personlighetstypene for oss. Sistnevnte ble definitivt et samtaleemne.

For en helg, vi gleder oss allerede til neste år!