Vi inviterer til høstsamling 3.-6. oktober!

Forfatter
Mia Tåsåsen
Publisert dato


Det nærmer seg høstferie og i år ønsker vi å invitere til gratis høstsamling for ungdom og unge voksne mellom 16 og 25 år!

Samlingen er for deg som har foreldre som strever eller har strevd med rus eller psykisk sykdom, eller som har erfaring fra barnevernet.

Turen går denne gangen til Lunde leirsted, en vakker perle i Son kommune, idyllisk plassert tett på Oslofjorden. Her skinner sola ekstra fint om høsten, og det satser vi på at den også gjør når vi skal være her fra 3. til 6. oktober!

På Lunde kan vi tilby hyggelig overnatting, god mat og masse kule aktiviteter, og vi tar selvfølgelig alt dette på vår regning. Det eneste vi vil at du skal stå for er godt humør!

Vi sørger for at du kommer deg fra Oslo S og ut til leirstedet, og vi kan også være behjelpelig hvis du trenger å komme deg til Oslo S.
Målet vårt med denne samlingen er å tilby deg noe hyggelig å gjøre i høstferien, og at du sitter igjen med gode minner etterpå! Vi vil også gi deg mulighet til å møte andre som står eller har stått i samme situasjon som deg. Det vil naturligvis være rom for å prate sammen, og blant de trygge voksne som skal være med, som er en blanding av ansatte og frivillige hos oss, vil det også være flere med personlig erfaring med å vokse opp i familier som strever, som vet litt om hvordan du har det. Og det er så verdifullt for oss å få kunne ta del i dine erfaringer, for dette kan vi bruke i vårt arbeid for å bedre tilbudene til andre som er i samme båt.

Men først og fremst skal vi gjøre masse gøy sammen! Tidligere har vi gjort ting som å lufte lamaer, dra på Tusenfryd, trampolinepark, bowling, klatrepark, kino og leke oss på Fangene på Fortet. Vi håper på å få til mye av dette i år også, men vi venter med å spikre programmet til litt nærmere avreise.

I forbindelse med påmelding vil vi spørre deg om du omtales som han, hun eller hen. Dette lurer vi på med tanke på romfordeling, da du må forvente å skulle dele rom med 1-2 andre. Vi kommer også til å be om kontaktinfo til pårørende, i tilfelle noe skulle skje mens vi er på tur.

Vi har 15 plasser å fylle, så meld deg på i skjemaet under her innen 20. september! Og du, meld deg gjerne på så fort som mulig slik at du sikrer deg plass.

Obs! Lunde er dessverre ikke tilrettelagt for rullestolbrukere. Klikk her hvis du vil lese mer om Lunde leirsted.