Barn av Rusmisbrukeres sommerleir

Sted
Oslofjord folkehøgskole
Dato for arrangement
1. - 5. juli 2024

Vi arrangerer sommerleir for unge i alder 16-25 år, som har erfaring med foreldre som strever eller har strevd med rus eller psykisk sykdom.

I år går turen til flotte Hostel Oslofjord på Stabekk i Bærum, og vi satser på fem solfylte dager her fra 1. til 5. juli, med frokostbuffet, badestrand og idylliske omgivelser. Her har de alt vi trenger for å klare oss hele uka, så dutrenger kun å tenke på at du skal ha det gøy!

Dagene vi har sammen skal vi fylle med gode erfaringssamtaler, men også fart, spenning, hygge, god mat og en rekke ulike aktiviteter.

Hvis alt går etter planen blir det en tur på Tusenfryd, klatrepark og på kino, og så skal vi selvsagt bade, grille, spille volleyball, kubb og alt det andre man gjør om sommeren. Man kan vel heller ikke se bort ifra at det blir noen dårlige vitser over en runde UNO eller foran bålet om kvelden :-)

Og du, leiren er helt gratis! Overnatting, mat og aktiviteter tar vi på vår regning. Vi dekker i tillegg all reise fra Oslo S, og vi kan sannsynligvis hjelpe deg med å komme deg til Oslo S også, hvis du skulle ha behov for det.

Du trenger ikke å ha noen forkunnskaper for å være med oss på leir. Først og fremst skal vi ha fokus på sosialt samvær og å heie hverandre frem i ulike aktiviteter!

Du blir selvsagt heller ikke tvunget til å delta på aktiviteter du ikke har har lyst til å være med på, men vi oppfordrer likevel alle til å være med der det skjer.

Gjennom denne uka skal både ansatte og frivillige i organisasjonen gjøre sitt aller beste for at det skal føles trygt å dele erfaringer og morsomt å prøve nye aktiviteter, og vi håper vi kan gi deg noen gode opplevelser og fine sommerminner.

Man skal heller ikke se bort ifra at du sitter igjen med noen nye venner på slutten av uka!

Litt praktisk info

  • Avreise fra Oslo S mandag 1. juli ca kl 13, og ankomst Oslo S fredag 5. juli, senest kl 17.00.
  • Påmeldingsfrist er 10. juni og vi har totalt plass til 16 personer. Vi anbefaler å melde seg på så fort som mulig, før plassene fylles opp.
  • Når du er påmeldt og bekreftet som deltaker, vil du få tilsendt mer informasjon om hva du trenger å ha med deg, og også programmet for uken.
  • Alle deltakerne vil dele et dobbeltrom med eget bad med annen deltaker.
  • Har du allergier eller andre ønsker knyttet til mat, er det viktig at du melder ifra om dette i påmeldingsskjemaet i bunnen av siden. Vi trenger også at du oppgir en kontaktperson eller en foresatt, i tilfelle det skulle være noe.
Kunne du tenke deg å bli med oss på leir?

Pakk sekken og bli med!
Fyll ut påmeldingsskjemaet, så får du tilsendt mer informasjon.

Og skulle du ha flere spørsmål kan du kontakte vår rådgiver Mikkel Lie, enten ved å sende en mail til mikkel@barnavrus.no eller ved å ringe 477 90 190.