Et gruppetilbud for barn i alderen 8-13 år - påmeldingen er åpen!

Forfatter
Mia Tåsåsen
Publisert dato

Endelig har vi åpnet for å melde seg på gruppetilbudet UNG, et tilbud for barn som har foreldre som sliter med rusmiddelavhengighet, eller som lever i et hjem preget av vold eller psykisk sykdom.

6. november er vi klare for å ta i mot barn i alderen 8-13 år, i våre lokaler i Nydalen i Oslo!

Dette er ikke klassiske samtalegrupper, men heller en anledning for barna å møte andre i samme situasjon, for å kunne gjøre hyggelige ting sammen og være en del av et trygt og fast fellesskap.

Sammen med trygge, skolerte ledere, noen også med egenerfaring, skal deltakerne få være med på ti treff i løpet av vinteren, som alle inkluderer et måltid, morsomme aktiviteter og gode samtaler.

Ved hvert treff vil de møte den samme gruppen med barn og voksne, og de vil få mulighet til å bli godt kjent med hverandre.

Alt er selvsagt helt gratis!

Vi kan blant annet by på brettspill- og filmkveld, lek i gymsal, juleverksted og en tur på Klatreverket, i tillegg til temakvelder hvor vi snakker om trygghetspersoner, grensesetting og generelt det å vokse opp i et hjem preget av rus. Sammen blir vi enige om hva som passer gruppa best!

Kjenner du noen som kunne hatt behov for en slik møteplass? Se skjema for påmelding i bunnen av siden.

Litt praktisk info

Det vil være 10 ukentlige møter, på mandager kl 17.30-19.30. Vi starter og avslutter alltid i våre lokaler i Nydalen, og mange dager blir vi her, mens enkelte ganger reiser vi ut på aktiviteter andre steder i Oslo.

Vi serverer mat på alle møter og gjør ingenting på tom mage. Allergier og/eller andre hensyn må oppgis i påmeldingsskjema.

Oppstartsdato er mandag 6. november. Siste møte før jul er 11. desember, og oppstart etter jul er 8. januar.

Vi gjennomfører et møte med både barn og foresatt før oppstart, slik at vi kan få et ansikt på hverandre, og for at vi skal kunne svare på eventuelle spørsmål og gå gjennom programmet for de ulike treffene, slik at alle er godt informert om hva vi skal gjøre fra uke til uke.

Har du kanskje andre spørsmål? Kontakt vår rådgiver Sesilie, på sesilie@barnavrus.no.

Påmelding

Under her finner du skjema for påmelding til tilbudet. For å kunne gi barna den stabiliteten og tryggheten de fortjener, ønsker vi at man deltar på så mange treff som mulig i løpet av disse ukene.

I Oslo er det for øyeblikket kun tilrettelagt for barn i alderen 8-13 år.

Gruppetilbud Oslo

Ved å fortsette godkjenner du vilkårene for bruk av tjenesten og bekrefter at du har lest personvernerklæringen