Frivilligsamling 2023

Her kan du melde deg på årets frivillingsamling. Les mer om hva vi skal i bunnen av siden!

Vi dekker reisen hit også.

Ved å fortsette godkjenner du vilkårene for bruk av tjenesten og bekrefter at du har lest personvernerklæringen

Vi er så glade for at du har bidratt som frivillig i organisasjonen vår, og det liker vi å vise ved å ta deg med oss på tur! Denne gangen retter vi nesa mot Ringerike og historiske Klækken Hotell. Der finner du flott natur, historie, svømmebasseng, god mat og 8 (eller noe) helt unike ansatte som tar dere imot fredag den 24. november.

Vi skal selvfølgelig ikke bare vandre/svømme rundt uten mål og mening, det blir et opplegg også. Det er enn så lenge under arbeid, men til lørdagen har vi sikret oss en morsom og lærerik workshop med folka i ennea.no. Gå gjerne inn og les litt selv også, men her er et lite utdrag for å gi deg en idé om hva det går ut på:

«Bli med på en uforglemmelig og lærerik reise gjennom 9 meget forskjellige personlighetstyper. Her vil alle kjenne seg igjen, og sannsynligvis også sin svigermor, datter/sønn, partner eller kollega. Verktøyet som brukes her er Enneagrammet og er nok det mest komplette og detaljerte personlighetsverktøy vi kjenner til i dag.»

Organisasjonen dekker reise og opphold, fra nært eller fjernt. Det er usikkert om vi leier inn buss eller om vi tar i bruk rutebussen fra Oslo til og fra, men også det får påmeldte informasjon om senere. Uansett vil det være etter vanlig arbeidstid på fredagen og tilbake i Oslo i god tid før barne-tv begynner på søndag.

Påmeldingsfristen er 20. oktober.

Vi har til sammen 30 plasser (inkl. ansatte), så vi anbefaler å være raske. Dette er en kjempefin mulighet for frivillige på tvers av verv å møtes og bli kjent, også er det flere i administrasjonen som du sikkert ikke har hilst på enda!