Frivillig sommerleir 2024

Her kan du melde deg som frivillig på årets sommerleir. Les mer i bunnen av siden!

Vi dekker reisen hit også.

Ved å fortsette godkjenner du vilkårene for bruk av tjenesten og bekrefter at du har lest personvernerklæringen

Vi er i full gang med planlegging av sommerleir og har offisielt satt årets leir til uke 27, nærmere bestemt 1.-5. juli 2024!

Oslofjord folkehøgskole er stedet, med sin idylliske beliggenhet på Stabekk i Bærum kommune, og her finner vi alt vi trenger for å være sammen i en liten uke rett før fellesferien.

Barn av rusmisbrukeres sommerleir er en samling for unge i aldere 16-25 år, som har erfaring med foreldre som strever eller har strevd med rus eller psykisk sykdom. Leiren er helt gratis å delta på, både for deg som frivillig og for deltakerne, og målet er å skape hyggelige opplevelser og minner, nye vennskap og god stemning for noen av de som vanligvis ikke syns at sommerferie er så kult. I løpet av uka blir det masse morsomme aktiviteter, som kan være alt fra Tusenfryd og klatrepark til kubb- og volleyballturnering, filmkveld eller, og vi skal også lage oss god mat og ha hyggelig kvelder rundt leirbålet.

Vi organiserer felles transport for alle fra og til Oslo S, og bor du et annet sted enn i Oslo, skal vi sørge for at du kommer deg hit også.

Men, for å få dette til å gå opp så trenger vi sårt å ha noen frivillige med på laget. Som frivillig er du nødt til å være over 25 år, og aller helst ha mulighet til å være med hele uka. Oppgaven din er først og fremst å være en trygg voksen som deltakerne kan komme til hvis det er noe, men vi trenger også hjelp til blant annet følgende ting:

  • Kjøre biler med deltagere til og fra aktiviteter
  • Lage mat
  • Rydde
  • Samle folk til avtalte tidspunkt
  • Bidra på/med/i aktiviteter
  • Vekkerunder og nattarunder
  • Være trivselsagent
  • Holde hodet kaldt

Vi oppretter en arrangementskomité bestående av både frivillige og ansatte, og lager programmet for uka i fellesskap når vi vet hvor vi skal være og hva dermed hva slags muligheter som finnes i nærheten.

Kunne du tenke deg å være med oss på tur?

I skjemaet over kan du melde din interesse, og hvis du skulle ha flere spørsmål, kan du sende en mail til Mikkel på mikkel@barnavrus.no.