Vil du bli med på å gjøre hverdagen til barn og unge litt bedre?

Forfatter
Stian Johansen
Publisert dato

Hvis svaret på spørsmålet over er ja – er det kanskje akkurat deg vi trenger!


Oppdatering 14.03.23! Det er mange som har meldt interesse – så mange at skoleringen er fullbooket, derfor har vi fjernet påmeldingsskjemaet nederst :)

Vi har et stort behov for nye chat-verter til chatten vår, og 24-25. mars, har vi skolering i Oslo. Bor du ikke der? Frykt ikke: vi dekker reise og opphold på hotell for alle som deltar, uansett hvor i landet du bor.

Du kan nemlig være chat-vert fra hvor som helst i landet på din egen PC. Du vil likevel kunne være med i et fellesskap og føle på tilhørighet, da man sitter sammen med de andre frivillige i et Teams-rom under chattens åpningstid. Både for fellesskap, men også for å ha noen å rådføre seg med når man chatter.

Koster det noe å delta? Nei! Vi dekker både reise (hvis du trenger det) og hotell for alle som deltar. I tillegg spiser vi frokost, lunsj og digg middag sammen på vår regning.

Litt kort om chatten – du vil lære mye mer på en eventuell opplæring:

Chattens målgruppe er barn og unge voksne i alderen 13-23 år som opplever omsorgspersoners rusbruk som vanskelig, men vi tar imot alle uavhengig av alder og tematikk. Du kan derfor forvente deg varierte samtaler. Chattens faste åpningstider er søndag-torsdag fra kl. 17 til 20, og med utvidede åpningstider i høytider.

Foto: Håkon Lexberg

Hva kan du forvente av oss hvis du bli chatvert?

  • Oppfølging av deg og din rolle som chatvert
  • Digitale og fysiske temakvelder, debrifkvelder og åpne kontordager*

*I dag er det et sosialt tilbud for de som bor i Oslo å møtes ca en gang i måneden. Vi ønsker på sikt å tilby det samme på andre steder i landet hvor vi har flere frivillige. En gang i året inviterer vi til tur for alle våre frivillige, betalt av BaR.

Dette forventer vi av deg når du blir chatvert

  • At du kan ha vakt to ganger i måneden (det vil si seks timer til sammen)
  • At du kan være med på hele skoleringen
  • Du snakker og skriver flytende norsk
  • Du er komfortabel med å kommunisere med andre frivillige digitalt


Er du gira? Da kan du melde din interesse her, så vil vår trivelige organisasjonsrådgiver Mari innen kort tid ta kontakt med deg!