Rekker du bli med på siste skolering før sommeren?

Forfatter
Stian Johansen
Publisert dato

Vi trenger flere frivillige til chatten, og vi skviser inn en skolering før sommeren!


Vi har et stort behov for nye chat-verter til chatten vår, og 2.–3. juni har vi skolering i Oslo. Vi dekker reise og opphold på hotell for alle som deltar, uansett hvor i landet du bor.

Du kan nemlig være chat-vert fra hvor som helst i landet – alt du trenger er egen PC. Du vil likevel kunne være med i et fellesskap og føle på tilhørighet, fordi du sitter sammen med de andre frivillige i et Teams-rom mens dere chatter. Det er ikke bare for fellesskapets skyld, det er også for at dere kan rådføre med hverandre. Vi legger også opp til at du kan sitte sitte på kontoret vårt og chatte med andre, enkelte dager – dersom du bor i Oslo eller i umiddelbar nærhet til Oslo :)

Koster det noe å delta? Nei! Vi dekker både reise (hvis du trenger det) og hotell for alle som deltar. I tillegg spiser vi frokost, lunsj og digg middag sammen på vår regning.

Litt kort om chatten – du vil lære mye mer på en eventuell opplæring:

Chattens målgruppe er barn og unge voksne i alderen 13-23 år som opplever omsorgspersoners rusbruk som vanskelig, men vi tar imot alle uavhengig av alder og tematikk. Du kan derfor forvente deg varierte samtaler. Chattens faste åpningstider er søndag-torsdag fra kl. 17 til 20, og med utvidede åpningstider i høytider.

Hva kan du forvente av oss hvis du bli chatvert?

  • Oppfølging av deg og din rolle som chatvert
  • Digitale og fysiske temakvelder, debrifkvelder og åpne kontordager*

*I dag er det et sosialt tilbud for de som bor i Oslo å møtes ca en gang i måneden. Vi ønsker på sikt å tilby det samme på andre steder i landet hvor vi har flere frivillige. En gang i året inviterer vi til tur for alle våre frivillige, betalt av BaR.

Dette forventer vi av deg når du blir chatvert

  • At du kan ha vakt to ganger i måneden (det vil si seks og en halv time)
  • At du kan være med på hele skoleringen
  • Du snakker og skriver flytende norsk
  • Du er komfortabel med å kommunisere med andre frivillige digitalt


Er du gira? Da kan du melde din interesse her, så vil vår trivelige organisasjonsrådgiver Mari innen kort tid ta kontakt med deg!

Påmelding skolering juni 2023

Ved å fortsette godkjenner du vilkårene for bruk av tjenesten og bekrefter at du har lest personvernerklæringen