Velkommen til nettverkssamling 2018 for alle i BARnettverket

Alle som er registrerte i BARnettverket inviteres herved til årlig nasjonal nettverkssamling. Påmeldingsfristen er bindende og den er satt til 30.06.18 Er du ikke allerede med i nettverket så kan du registrere deg før samlingen – helt gratis!

Nettverkssamling 2018

For fjerde året på rad, første helgen i september, går den nasjonale nettverkssamlingen for BARnettverket av stabelen. I år har vi valgt å ha samlingen på Quality Hotel Entry like utenfor Oslo.

Hvem , hva og hvor
  • Alle som er barn av rusmisbruker og over 16 år
  • Quality Hotel Entry
  • Fredag 31.08 til Søndag 02.09

Nettverkssamlingen er åpen for alle over 16 år som ønsker å møte andre «barn av» for å kunne bli kjent, dele erfaringer og kanskje få med noen gode råd fra nye venner som kan kjenne seg igjen i akkurat dine erfaringer.

Det hele starter fredag 31.august med felles avreise fra Oslo S kl 18.00. Vi returnerer til Oslo S ca kl 16.00 Søndag 2.september. Alt av reise, opphold/overnatting og mat er dekket av BAR. Vi fikser det meste!
Enten du har vært med før eller du kanskje aldri har møtt noen andre som har opplevd noe som ligner på det du har opplevd så er alle hjertelig velkommen på samling.

 

«Jeg er veldig fornøyd med at jeg klarte å være meg selv, dele av mine egne erfaringer, samt delta aktivt i diskusjoner og gruppearbeid. Og det er takket være den tryggheten nettverket og de ansatte gav meg.» 

BARnettverket – hva er det?

BARnettverket er en arena hvor man kan få treffe andre mennesker med en lignende bakgrunn som en selv. Med andre ord er dette ungdom og voksne som har egen erfaring med det å vokse opp i en familie der rusbruken hos de voksne har blitt opplevd, eller oppleves, som en belastning for det enkelte barn av.

«I BARnettverket opplever jeg et fellesskap, som min familie aldri har klart å skape»

Mer om selve nettverket kan du lese ved å gå inn på barnavrus.no/vi-er/barnettverket/

Påmelding

Når du melder deg på nettverkssamlingen så binder du deg til å delta på samlingen. Blir du forhindret fra å delta kan du frem til 10.juli trekke deg fra deltagelse uten kostnad. Trekker du deg etter dette vil vi viderefakturere de utgiftene BAR får fra hotellet på grunn av reduksjon i antall.

Program for helgen vil sendes ut til de påmeldte i starten av august.

For å melde deg på trykk på denne linken – https://goo.gl/forms/SJfI5Tp0Wg87YFqZ2 –  og fyll ut all nødvendig informasjon og send inn din påmelding!

 

Er det noe du lurer på? Ta kontakt med oss. All kontaktinformasjon finner du her!