Kreativ workshop med Silje Løge

Sted
Gullhaugveien 1, 0484 Oslo
Dato for arrangement
20. mars 2024, kl. 17:00 - 19:30

©Silje Marie Løge

En workshop for pårørende til mennesker med rusutfordringer og/eller psykiske utfordringer, hvor du kan uttrykke deg gjennom det kreative! Lær teknikker for å male, tegne og annen kreativ utfoldelse.

Sammen med kunstner Silje Marie Løge, ønsker vi å invitere deg med på en litt annerledes workshop!

Før jul fikk vi en spennende henvendelse fra kunstner Silje Løge, som for tiden studerer kunsthistorie og psykologi. Hun ønsket å dra i gang en workshop for pårørende til mennesker med rusutfordringer og/eller psykiske utfordringer, hvor vi får uttrykke oss gjennom det kreative.

"Tanken min er å skape en plass hvor pårørende kan møte hverandre i en setting hvor man ikke nødvendigvis trenger å snakke om det som tærer på en, men at man kan møte mennesker i en lignende situasjon som en sjæl, og få utløp for det man ønsker å uttrykke igjennom det kreative."

Det synes vi hørtes ut som en skikkelig fin idé!

Så inviterer herved til kreativ workshop, hvor vi skal tegne, male og få utfolde oss kreativt. Du trenger ikke ha noe forkunnskaper og det finnes ikke noe bra eller dårlig, rett eller galt når man er i sin egen kreative prosess.

Workshopen har oppstart 24. april og vi møtes i våre lokaler i Nydalen, Oslo, kl. 17-19.30 annenhver onsdag ut juni.

Det er gratis å delta, og vi står for materialer og utstyr i tillegg til litt enkel mat og drikke. Aldersgruppa 13 til 23 år vil få prioritert plass, men alle pårørende i alle aldre er velkommen til å melde seg på.

Påmelding til workshop vil legges ut i midten av mars.

Er du litt interessert, men ikke helt sikker på hva det går ut på?

Det går bra, for vi arrangerer en introkveld for å gi deg et godt bilde av hva det er du eventuelt melder deg på, og for å bli litt kjent med hverandre og hvor vi skal være!

Det kreves ingenting annet av deg enn at du har lyst til å være der, og vi skal bruke denne kvelden til å prøve oss frem litt med malerkosten, blyanten eller hva du måtte foretrekke.

Introkveld 20. mars kl 17-19.30.

Meld deg på introkveld her, og du binder deg altså ikke til å være med på workshop ved å melde deg på introkveld.

Hvis du har spørsmål så kan vår kunstneriske rådgiver Madelen hjelpe deg hvis du kontakter henne på madelen@barnavrus.no eller tlf 953 60 219.
Du kan også se mer av den talentfulle Silje Marie Løges kunst på Instagram: @enkunstbruker.