Kan din oppvekst være med på å gjøre andres bedre?

05. juni 2020

Skrevet av Stian Johansen

De fleste av oss har opplevd det, og nå håper vi at du vil hjelpe oss med å hjelpe. Hjelp!

TB Ba R Visuell Profil 0694

Ganske mange tar kontakt med oss fordi de vil være med på den jobben vi gjør. Felles for dem er at de selv har opplevd noe i oppveksten som gjør at de vil hjelpe de som i dag opplever noe av det samme.

Nå synes vi det er på tide å gi flere av de som kontakter oss, en mulighet til å bidra. Derfor kjører vi på med åpen invitasjon til skolering av nye brukerrepresentanter.

What?

Ok, brukerrepresentant er, bortsett fra et ganske tørt og kjedelig ord, en som representerer oss – altså organisasjonen vår – uten å være ansatt.

Hvert år blir vi spurt om vi kan delta i ulike råd, utvalg og grupper. Flere enn vi klarer å si ja til. Det samme gjelder foredrag. Så vi trenger noen som kan steppe inn og være med på alt fra å diskutere hvordan hjelpen til barn og unge pårørende skal se ut; til å holde foredrag om hvordan hvordan det faktisk er å vokse opp med foreldre som har rusmiddelproblemer.

Det er de større oppgavene. Vi trenger også folk som kan hjelpe oss med å være synlige på konferanser og andre arrangementer. For eksempel ved å stå på stand.

Kravet er at du selv har erfaring med å vokse opp med foreldre som har hatt rusmiddelproblemer – og ja, da regner vi med alkohol også – og at du har vært gjennom skolering. Du må også være medlem i nettverket vårt, noe som er helt gratis og uforpliktende.

Er du med?

Skoleringen er helgen 14.–16. august.

Hvis du er interessert, så håper vi du blir med. I så fall ber vi deg om å sende en e-post til martine@barnavrus.no og melder interesse. Og gjør det innen 1. juli!

Del denne saken: Facebook Twitter