Gruppetilbud Sarpsborg - påmeldingen er åpen!

Forfatter
Mia Tåsåsen
Publisert dato

Jippi! Vi er klare for å sparke i gang aktivitetsgruppe i Sarpsborg også, og tar imot barn i alderen 8-18 år, 30. november kl 17.00.

Dette er ikke klassiske samtalegrupper, men heller en anledning for barna å møte andre i samme situasjon, for å kunne gjøre hyggelige ting sammen og være en del av et trygt og fast fellesskap.

Sammen med trygge, skolerte ledere, noen også med egenerfaring, skal deltakerne få være med på ukentlige treff frem mot sommeren, som alle inkluderer et måltid, morsomme aktiviteter og gode samtaler.

Ved hvert treff vil de møte den samme gruppen med barn og voksne, og de vil få mulighet til å bli godt kjent med hverandre.

Alt er selvsagt helt gratis!

I Sarpsborg så kan vi i denne runden blant annet by på filmkveld og tur med bålpanne og kakao, i tillegg til temakvelder hvor vi for eksempel snakker om hvordan ta vare på seg selv og generelt det å vokse opp i et hjem preget av rus. Sammen blir vi enige om hva som passer gruppa best, og former både aktiviteter og temaer for møtene fremover!

Kjenner du noen som kunne hatt behov for en slik møteplass? Se skjema for påmelding i bunnen av siden.

Litt praktisk info

Vi møtes på torsdager kl 17.00-19.00. Vi starter og avslutter alltid i lokaler sentralt i Sarpsborg sentrum, og mange dager blir vi her, mens enkelte ganger reiser vi ut på aktiviteter andre steder i Sarpsborg.

Påmeldingen er åpen for barn i alder 8-18 år, og innholdet på møtene tilpasses selvsagt alderen på de påmeldte barna, slik at det passer for alle.

Det serveres mat hver gang og vi gjør ingenting på tom mage. Allergier og/eller andre hensyn må oppgis i påmeldingsskjema.

Oppstartsdato er torsdag 30. november.

Vi gjennomfører et møte med både barn og foresatt før oppstart, slik at vi kan bli litt kjent, få et ansikt på hverandre, og for at vi skal kunne svare på eventuelle spørsmål og gå gjennom programmet for de ulike treffene, slik at alle er godt informert om hva vi skal gjøre fra uke til uke.

Har du kanskje andre spørsmål? Kontakt vår rådgiver Sesilie, på sesilie@barnavrus.no.

Påmelding

Under her finner du skjema for påmelding til tilbudet. For å kunne gi barna den stabiliteten og tryggheten de fortjener, ønsker vi at man deltar på så mange treff som mulig i løpet av disse ukene.

Gruppetilbud Sarpsborg

Ved å fortsette godkjenner du vilkårene for bruk av tjenesten og bekrefter at du har lest personvernerklæringen